De leukste kinderfilms

0

Op Cheepa bieden we verschillende dvd’s aan, geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Welke kunt u het beste kopen voor uw kind? Een aantal tips!

2 tot 6 jaar: Hello Kitty en de Efteling
Voor de jongste kinderen zijn verschillende films erg geschikt. Meisjes zijn vaak gek op de Hello Kitty serie, waarin simpele verhaaltjes verteld worden over een kleine kat. De Efteling films zijn ook geschikt voor de kleinste kinderen en vertellen over bekende sprookjes, zoals Assepoester en Klein Duimpje.

6 tot 10 jaar: Snorkels en Looney Tunes
Voor kinderen die toe zijn aan verhaaltjes met iets meer inhoud, zijn er onder meer de Snorkels en Looney Tunes dvd’s. Beiden zijn gebaseerd op dieren met menselijke eigenschappen en de verhalen bevatten zowel humor als kleine levenslessen. Afleveringen zijn kort en dus prima geschikt voor bijvoorbeeld tijdens de lunch!

10 tot 12 jaar: Beugelbekkie en Kids from room 402
Als kinderen in de puberteit beginnen te raken, vinden ze het vaak leuk om herkenbare verhalen te zien. Hiervoor zijn de tekenfilmseries Beugelbekkie en Kids from room 402 erg geschikt. In deze series worden op een grappige manier situaties uit het echte leven beschreven, met menselijke karakters in de hoofdrol.

Alle leeftijden: Disney
De meeste Disney-films zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het is bij sommige verhalen echter verstandig om als ouder met kinderen mee te kijken. Sommige kinderen vinden de kwade karakters, zoals het Beest uit Belle & het Beest, of de Boze Koningin uit Sneeuwwitje, best eng. Voorkom dus nachtmerries en leg je kind uit wat er in de verhalen gebeurt!

Share.

Laat een reactie achter