De top aanbieders in geboortekaartjesland

0

Er is tegenwoordig zoveel aanbod aan geboortekaartjes.Je weet simpelweg niet waar je moet beginnen met zoeken. Wij maken het iets gemakkelijker voor je door drie online aanbieders van geboortekaartjes toe te lichten.Ieder met hun eigen stijl en thema.

Koningkaart

Koningkaart heeft een breed en veelzijdig assortiment geboortekaartjes. Je hebt bij Koningkaart een enorme keuze aan geboortekaartjes in verschillende stijlen, zoals hip, stoer, klassiek, oud-Hollands, retro en dieren. Ieder geboortekaartje kun je geheel customizen door verschillende illustraties toe te voegen, zoals hartjes, sterretjes, stippen, labels of strikjes. Ook is het mogelijk om een eigen foto toe te voegen. Zo maak je altijd een uniek geboortekaartje. Naast de geboortekaartjes voor een jongen of meisje, kan je bij Koningkaart ook terecht voor geboortekaartjes voor 2e kindje, 3e kindje, 4e kindje of tweeling. Je vindt bij Koningkaart dus vast en zeker een geschikte geboortekaartje voor je kindje.

Koningkaart

LiefsvanAnet

LiefsvanAnet biedt een prachtige collectie handgetekend geboortekaartjes aan. De geboortekaartjes van LiefsvanAnet zijn met veel liefde ontworpen. Dit maakt het hoe dan ook al bijzonder en origineel. De geboortekaartjes van LiefsvanAnet onderscheiden zich door illustraties met een schetsmatige tekenstijl. Deze zijn verder ingekleurd met markers en verf waardoor de kaartjes een mooie handgetekende look krijgen. De geboortekaartjes worden afgemaakt met verschillende leuke elementen zoals vlinders, vogels en bloemen. Je herkent de geboortekaartjes van LiefsvanAnet dus uit duizenden. De geboortekaartjes zijn er in verschillende varianten zoals jongen, meisje, broertjes, zusjes en tweeling.

Liefs van Anet

Studiokoekepeer

De geboortekaartjes van Studio Koekepeer herken je direct! Recht vanuit het hart van de studio worden de vrolijkste, mooiste, meest kleurrijke geboortekaartjes ontworpen. Studiokoekepeer heeft een uitgebreid assortiment aan geboortekaartjes in verschillende stijlen. Op zoek naar hippe, retro en vintage, stoere of oer-Hollandse geboortekaartjes? Dan ben je bij Studiokoekepeer aan het juiste adres. Zij hebben het allemaal! De geboortekaartjes zijn tevens eenvoudig aan te passen. Eigen teksten, kleuren of afbeeldingen kunnen in een handomdraai worden toegevoegd met de online editor.

Studio Koekepeer

Zelf ontwerpen

Bij alle bovenstaande aanbieders van geboortekaartjes is het mogelijk om je geboortekaartje zelf te ontwerpen. Zij hebben een handige ontwerptool waarbij je gemakkelijk je eigen teksten, illustraties of achtergronden kunt aanpassen. Zo maak je je geboortekaartje extra bijzonder en persoonlijk.

Share.

Laat een reactie achter