Het leukste zomerspeelgoed

0

De zomer is in volle gang en dus is het voor je kinderen leuk om buiten te spelen! Nog niet het juiste speelgoed gevonden voor in de tuin? Op Cheepa hebben we allerlei moois voor je!

In de buurt
Woon je in een kinderrijke buurt, dan wordt er regelmatig in groepjes gespeeld. Om dit extra leuk te maken kun je verschillende soorten speelgoed aanschaffen. Als je kind oud genoeg is om op straat te spelen, dan is hij waarschijnlijk ook oud genoeg voor knikkers. Hiermee kun je verschillende spelletjes spelen en zo zijn kinderen urenlang zoet. Op zoek naar iets actievers? Koop dan een springtouw of een waterpistool!

Actief in de achtertuin
Op zwoele zomeravonden is het fijn om na het eten nog even in de achtertuin te zitten. Heb je een boom of balk tot je beschikking, dan is het misschien een idee om daar een trampoline of schommel aan te bevestigen. Voor kinderen die graag lezen is een hangmat de ideale plek om te ontspannen. Heb je een zandbak staan, dan kan je kind met dit pakket ongetwijfeld ook uit de voeten. Zin in een klein kampeeruitje? Zet dan deze tent op!

Share.

Laat een reactie achter