Kwaliteit, comfort en volop keus bij Teutonia kinderwagens

0

Er zijn tientallen soorten, maten en merken kinderwagens en als nieuwe ouder is het best lastig om in het grote aanbod de juiste keus te maken. Teutonia is één van de merken die zowel comfort als kwaliteit biedt en bovendien een ruim assortiment heeft.

Criteria en mogelijkheden
Bij het uitzoeken van een kinderwagen moet je met veel dingen rekening houden. Is de wagen comfortabel voor je baby? Is hij makkelijk in te klappen? Heeft de wagen bergruimte? Past de hoogte van de wagen bij uw lengte? Teutonia houdt rekening met al deze criteria en biedt talloze verschillende opties, waardoor vrijwel aan iedere wens voldaan kan worden.

Eersteklas textiel en microvezel
Naast comfort en kwaliteit is veiligheid een van de prioriteiten van Teutonia. Er wordt voor de kinderwagens dan ook alleen eersteklas textiel gebruikt die vrij is van schadelijke stoffen. Dit voorkomt eventuele allergische reacties van uw baby. Het gebruik van microvezel zorgt ervoor dat uw baby comfortabel zit of ligt en heeft bovendien het voordeel dat het ademt. Vooral met hogere temperaturen zorgt dit dat uw kindje er niet te warm bij ligt.

Stel je eigen wagen samen
Heb je zeer specifieke wensen of wil je graag een unieke kinderwagen? Maak dan gebruik van Teutonia’s Mix & Match optie. Hierbij kun je talloze aspecten van de kinderwagen aanpassen aan je persoonlijke stijl. Kies bijvoorbeeld de kleuren uit van de wagen, parasol, verzorgingstas en voetenzak of kies de wielen of de parasol die u het mooist vindt.

Meer weten over Teutonia kinderwagens? Surf dan naar Teutonia.com. Hier kunt u precies zien welke kinderwagens in de handel zijn en welke Nederlandse winkels Teutonia wagens aanbieden.

Share.

Laat een reactie achter