Lego Assortiment

0

De meeste mensen denken bij Lego aan de felgekleurde, kunststof blokjes. Lego’s assortiment bestaat uit veel meer dan alleen de vrolijke bouwsteentjes.

Voor alle leeftijden
Lego is er voor alle leeftijdscategorieën. De allerkleinsten vanaf 1 jaar kunnen zich vermaken met de grovere Lego Duplo bouwstenen en figuren. Vanaf 4 jaar worden de stenen al wat verfijnder en zijn de sets gedetailleerder. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen complete voertuigen, gebouwen, robots en andere figuren bouwen met een Lego set. Voor kinderen (en volwassenen!) vanaf 12 jaar zijn er de meer ingewikkelde bouwwerken.

Thema’s
Lego maakt gebruik van thema’s die passen bij een bepaalde leeftijdscategorie. U kunt denken aan thema’s als ziekenhuis, boerderij, brandweer, Thomas de stoomlocomotief en de riddertijd. Sommige thema’s bestaan uit meerdere sets die los van elkaar of gecombineerd gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn er losse bouwstenen- en platen verkrijgbaar, maar die zijn niet altijd nodig.

Waar Lego kopen?
In alle speelgoedzaken kunt u wel terecht voor een Lego set. Een aantal Lego sets is wat exclusiever. Dit geldt met name voor de meer ingewikkelde pakketten voor 12 jaar en ouder. Online is de kans groter dat u vindt waar u naar op zoek bent. Hoeft Lego of Lego Duplo wat u betreft niet per se nieuw te zijn? Speelgoed van dit merk is tevens tweedehands verkrijgbaar. Uiteraard scheelt dat ook in prijs.

Share.

Laat een reactie achter