Mega Bloks

0

Het ene kind speelt met Lego; het andere kind heeft meer met Mega Bloks. Wat Mega Bloks nou eigenlijk zijn en waar u het kunt kopen leest u in deze blog!

Bouwspeelgoed
Mega Bloks is speelgoed waarmee kinderen hele bouwwerken kunnen maken. Het assortiment bestaat uit blokken die aan elkaar vast geklikt kunnen worden, figuurtjes, voertuigen, gebouwen en accessoires. Het assortiment is opgesplitst in Mega Bloks voor baby’s/peuters en kleuters tot de iets oudere kinderen. Zoals te verwachten zijn de blokken en figuren voor baby’s en peuters groter, bevatten ze geen kleine onderdeeltjes en zijn de hoeken meer afgerond.

Thema’s
Bekende en minder bekende thema’s komen voor in het Mega Bloks assortiment. Sommige thema’s zult u misschien kennen van tv, zoals De Smurfen, King Arthur, Cars en Iron Man. Als uw kind gek is van zo’n tv-karakter, zal Mega Bloks ongetwijfeld direct in de smaak vallen. Naast de populaire tv-personages zijn er thema’s gebaseerd op bijvoorbeeld dinosaurussen, draken, reizen of voertuigen.

Nieuw of tweedehands?
Een los Mega Bloks figuurtje of klein pakketje accessoires zal u niet meer kosten dan enkele euro’s, terwijl u voor een grote set al snel tientallen euro’s betaalt. Zeker in het laatste geval kunt u zich beter verdiepen in tweedehands Mega Bloks. CHEEPA biedt zowel losse figuurtjes als hele sets. De prijzen liggen uiteraard veel lager dan de nieuwprijzen, en uw kind zal er net zo blij mee zijn!

Share.

Laat een reactie achter