Bespaar op kleding, de 4 gouden tips!

0

Zowel online als offline is er ontzettend veel kleding te koop! Sommige mensen willen graag het nieuwste van het nieuwste en helemaal 2016 erbij lopen en anderen zoeken wat meer de koopjes/voordeeltjes op en willen voor een zo scherp mogelijke prijs leuke kleding kopen. Het is niet zo moeilijk om de nieuwste mode op te zoeken, maar voor de echte koopjesjagers is het vaak behoorlijk zoeken. Hierbij een aantal handige tips om een weg in deze voordeeltjes te vinden.

De sale categorie
Veel webshops hebben het, een speciale “sale” categorie. In deze categorie staan allerlei koopjes die flink afgeprijsd zijn. Vaak zijn dit acties/stunts of kledingstukken die uit het assortiment gaan. Aan jou als koopjesjager om hier regelmatig een kijkje te nemen. Neem bijvoorbeeld de “sale” categorie van Wehkamp. Hier worden al snel koopjes van 30% aangeboden, waarmee je toch al snel heel wat centjes kunt besparen.

Speciale webshops met koopjes
Naast een “sale” menu-item bij webshops als Wehkamp of Zalando, zijn er ook webshops die haar hele assortiment extra voordelig verkopen. Mocht je dus op zoek zijn naar prachtige mode voor een zeer scherpe prijs, zijn deze webshops zeker aan te raden. Er zijn zelfs kledingshops, waarbij het niet uitmaakt of je een grote of kleine maat hebt, alle kledingstukken zijn voordelig geprijsd.

Outlet winkels
Maar niet alleen online kun je voordelige kleding shoppen, ook offline in de bakstenen winkels zijn er volop mogelijkheden. Zo zit er bijvoorbeeld in Roosendaal (Noord-Brabant) een speciale outlet winkelstraat waar ongeveer 60 winkels bij elkaar zitten om voordelig kleding te verkopen. Het nadeel hiervan is wel dat je vaak best ver moet rijden, voordat je lekker kunt gaan shoppen.

Tweedehands
Vind je het niet erg om in kleding te lopen die al eens eerder gedragen is door iemand anders, dan kun je ook nog kijken naar tweedehands kleding. Marktplaats.nl is wellicht het bekendste platform in Nederland waar iedereen zijn/haar kleding kan kopen en verkopen. Belangrijk hierbij is wel dat je goed naar de kwaliteit kijkt. Bij sommige kleding is het namelijk echt zichtbaar dat deze gedragen is. Ook kun je niet ruilen of je geld terug krijgen na aankoop dus van te voren goed controleren en foto’s kijken is hierbij essentieel.

Kortom: zoek je leuke kleding voor een scherpe/eerlijke prijs, dan zijn er best veel mogelijkheden. Vaak moet je wel even fanatiek op zoek gaan, maar wellicht heb je in no-time superleuke kleding gevonden in jouw maat voor een mooie prijs.

Share.

Laat een reactie achter