De mooiste kinderkleding

0

Leuke kinderkleding is overal te koop; ook bij Cheepa! Maar welke merken zijn nu het leukst en het meest betaalbaar? We zetten het voor je op een rijtje.

Hema
Het is een van de populairste winkels van Nederland: de Hema. Hier worden zowel kinderkleding als andere kinderproducten verkocht zoals knuffelbeesten en speelgoed. Een voordeel van de Hema is dat kleding zowel betaalbaar als van goede kwaliteit is. Veel kleding wordt gemaakt in zachte kleuren, zodat het voor zowel jongens als meisjes geschikt is.

Prenatal
Specialist in babyproducten is natuurlijk Prenatal. In deze speciaalzaak wordt alles verkocht wat moeders en baby’s nodig hebben en hierbij hoort natuurlijk ook kleding. Het assortiment is ruim en in de winkel vind je altijd wel iets wat bij jouw smaak past. Een aanrader zijn de shirtjes voor baby’s waarop leuke prints en teksten te vinden zijn.

H&M
Deze populaire internationale modeketen produceert modieuze kleding voor zowel baby’s als kinderen. Denk aan spijkerbroekjes en shirts met hippe prints, allemaal volgens de laatste modetrends. Net als de kleding voor volwassenen is de kinderkleding prima betaalbaar en vaak van prima kwaliteit. Op de shirts zijn vaak prints te vinden van bekende kinderhelden zoals bijvoorbeeld Winnie the Pooh.

Lief!
Het merk Lief! wordt aangeboden in verschillende webwinkels, maar ook in enkele eigen winkels in Nederland. In vergelijking met de bovenstaande merken is Lief! aardig prijzig, maar door voor tweedehands kleding te kiezen valt dit nadeel natuurlijk te omzeilen. Voor de hoge prijs krijg je gelukkig veel terug: Lief! kleding is van goede kwaliteit en heeft vaak originele ontwerpen en vooral erg leuke prints. Leuk om enkele shirtjes van aan te schaffen!

Bakkaboe
Net als Lief! is Bakkaboe een wat duurder merk, maar krijg je voor een hoge prijs wel goede kwaliteit terug. De kleding van Bakkaboe is erg trendy en speelt in op de laatste modetrends. De huidige collectie is een combinatie van natuurkleren en kleurige prints; erg mooi en gemaakt van zachte stoffen zoals tricot, velours en badstof.

Share.

Laat een reactie achter