Onze Klantreacties

Monique
Mooi tweedehands speelgoed voor een goede prijs. Ik ben zeer tevreden.

Monique
Mooi tweedehands speelgoed voor een goede prijs.

Like je Cheepa? Ja toch!

2e Hands Duplo van Lego

Lego Duplo heeft een veelzijdig assortiment, bestaande uit grove bouwstenen, bouwplaten waarop de stenen vastgeklikt kunnen worden, en allerlei soorten voertuigen en figuurtjes. Nieuwprijzen kunnen variëren van enkele euro’s voor een klein doosje, tot wel honderd euro voor een grote set. Waarom zou je Lego Duplo nieuw in de winkel kopen als het veel goedkoper kan tweedehands? Cheepa.nl biedt 2ehands Lego Duplo voor de allerlaagste prijzen. Duplo is verdeeld in een aantal categorieën, maar uiteraard zijn alle groepen samen te combineren voor een optimaal speelplezier. Op de website van Lego worden de volgende categorieën gehanteerd: Boerderij, Cars, Dierentuin, Leerzaam Bouwplezier, Meisjes en Prinsessen, Reddingsdiensten, Stenen en Bouwplaten, Stenen en Opbergruimte, Town en Train. Dit assortiment is in de loop van tijd natuurlijk wel wat aangepast, maar de meeste Duplo sets zijn prima hierin te verdelen. Op Cheepa bieden we tweedehands Lego Duplo aan uit deze series en verkopen Duplo die al niet meer in de winkel te koop is. Dus of je nu op zoek bent naar een Duplo trein van Thomas, een Vliegtuig van Lego of een mooie bus, wij verkopen we alles tegen zeer scherpe 2dehands prijzen!

Tweedehands Lego Duplo is leuk voor kinderen

Tweedehands Lego Duplo Vanaf anderhalf jaar mag je kind gaan spelen met Lego Duplo en hoe ouder je kindje wordt, hoe beter hij kan bouwen met stenen. Het is bewezen dat dit speelgoed goed is voor een fijne motoriek, goed voor het herkennen van vormen en kleuren en goed is voor het ontwikkelen van ideeën en de creativiteit. Een aantal producten van Lego die geschikt zijn voor kinderen tot 2 jaar zijn onder andere de bouwplaten van Duplo, de zware graafmachine en de brandweerkazerne. Later kan je zoon of dochter gaan spelen met bijvoorbeeld de dierentuin van Lego, het Lego Duplo kasteel of speciale Thomas de trein of Bob de Bouwer sets. Natuurlijk mogen ook de legoduplo rails, het vliegveld, het ziekenhuis en de winkel niet ontbreken. Bekijk op onze website welke sets er 2e hands te koop zijn.

Zeer populair speelgoed

Al tientallen jaren is Lego Duplo zeer populair voor kinderen in de leeftijdscategorie van 3 tot 10, maar natuurlijk is dit speelgoed voor iedereen een leuk tijdverdrijf. Megabloks is te vergelijken met Duplo, alleen dan een stuk goedkoper en heeft ook minder verschillende sets. Qua populariteit is tweedehands Playmobil ongeveer net zo populair en is ook zeer duurzaam. Wil je dus voordelig tweedehands speelgoed kopen als Lego Duplo of Playmobil, dan kunt u dit veilig via Cheepa.nl bestellen. Speelgoed dat is beschadigd of een set dat incompleet is zul je bij Cheepa.nl niet tegenkomen. Lego Duplo wordt, net als alle andere producten, streng gecontroleerd en vervolgens schoongemaakt. De staat van het speelgoed (gebruikt of zo goed als nieuw) wordt op de website vermeld zodat je weet wat je koopt. Wanneer je Lego Duplo bestelt bij Cheepa Tweedehands, ben je verzekerd van een veilige betaalomgeving en een snelle verzending.