10 Manieren om Tweedehands Spullen Zelf te Verkopen

0

We hebben allemaal dingen in ons huis liggen die we het liefst zouden willen verkopen. Echter weten veel mensen niet waar te beginnen. Er zijn heel wat manieren om tweedehands spullen te verkopen, hieronder staan er 10.

1) EBay – Verkopen op eBay is niet zo moeilijk als je zou denken. Het is aan te raden om afgelopen aanbiedingen van wat je wilt verkopen te bekijken, zodat u kunt zien of het daadwerkelijk verkoopt.

2) Facebook – De meeste mensen denken niet eens aan Facebook als ze hun spullen willen kwijtraken, maar u kunt een album maken met foto’s van wat je wilt verkopen en je vrienden en familie ullen dit zien. Zelfs als ze niet geïnteresseerd zijn, kennen ze misschien wel iemand die dat wel, en het is gratis. Als alternatief kunt u een pagina creëren om uw spullen te verkopen.

3) E-mail – Maak een lijst van alles wat u wilt verkopen, maak een album in Photobucket of Flickr soortgelijke sites en str een e-mail met de link naar al uw ocntacten. Als u slechts een of een paar dingen verkoopt, kunt u foto’s gewoon als bijlage aan uw e-mail toevoegen.

4) Garageverkoop – Niet iedereen is hier fan van. Bij een garageverkoop komt een behoorlijke hoeveelheid inspanning kijken om schoon te maken, elk item van een prijs te voorzien, uw verkoop te promoten om er dan heel de dag bij te zitten. Soms kan het echt de moeite waard zijn, maar soms ook niet, het is echt een kwestie van geluk hebben.

5) Krant – Er is een speciale sectie in de meeste kranten, waarvan velen een gratis 1-dag lijst hebben als uw artikel onder een bepaalde waarde. Terwijl kranten niet meer de eerste plaats zijn waar mensen naar toe gaan om spullen te kopen is het toch het proberen waard. Zeker als het gratis is.

6) Veilingsites – Er zijn veel meer geklasseerde sites dan eBay (Marktplaats, Speurders). Ze zijn over het algemeen goedkoper. Er zijn ontelbare veilingsites, zowel internationaal als lokaal.

7) Tweedehands dealer -Je zult hier waarschijnlijk de laagste prijs voor je item krijgen, maar het kan de snelste manier zijn om je spullen te verkopen. Ken uw prijzen voordat je vertrekt zodat je in een beter positie bent om te onderhandelen.

8) Plaats een bordje in de voortuin – Woont u in een drukke omgeving, kan een bordje tegen de schutting genoeg zijn om wat het ook is dat u wilt verkopen kwijt te raken. Dit zal niet overal werken, maar het is een makkelijke manier om dingen te verkopen.

9). Markt / kofferbakverkoopt – Er zijn overal rommelmarkten en dan zijn er nog de jaarlijkse kofferbakverkopen. Als je spullen verzamelt en elk item een prijs geef kunt u ze meenemen naar een van deze opties. Waarom? De mensen die een rommelmarkt of kofferbakverkoop organiseren doen meestal veel promotiewerk voor hun evenement, dat is waarom het meestal niet gratis is om uw kraam op te stellen op zo’n event. Er komen meer mensen aangezien meer mensen van het gebeuren zullen horen.

10) Niche tijdschriften / sites -. Als u iets specifieks verkoopt, zoals een trouwjurk zou je kunnen kijken naar bruiloft sites of magazines om uw tweedehands jurk te verkopen. Voor alles wat bij een specifiek niche hoort (denk aan stripverhalen, boeken, sieraden, computer games) zijn meestal een verscheidenheid aan sites of tijdschriften gewijd.

Als je eenmaal weet waar je je spullen moet weergeven, wordt het veel gemakkelijker. Veel succes en plezier met het maken van wat extra cash.

Share.

Laat een reactie achter