De Beste Tweedehands Garage Verkoop Tips

0

Je weet nooit wat je zult vinden bij een tweedehands garage verkoop. Het is elke keer een andere ervaring, en soms gaat u met lege handen naar huis. Desalniettemin kun je je kans op scoren verhogen met deze 8 garage verkoop tips.

1. Ga vroeg in de ochtend, zodra de garage verkoop start. De goede dingen verkopen het snelst.

2. Neem voldoende contant geld in kleine coupures, en meer dan je denkt dat je nodig zult hebben. De meeste verkopers zullen geen checks aannemen. Als je een onverwachte droomkoop ziet, zal iemand anders waarschijnlijk ermee vandoor gaan terwijl je op jacht gaat naar een geldautomaat.

3. Plan uw garage verkoop route vooraf om zeker te weten dat je de beste garages aandoet. Het is een speurtocht.

4. Kijk uit naar garage verkoop borden, en neem een omweg als je er een vind die naar een niet-aangekondigde verkoop in de buurt wijst. Garage verkopen die niet geadverteerd zijn trekken niet zoveel bezoekers, en je zou dus hoog kunnen scoren. U kunt uw originele koers daarna weer oppikken.

5. Rij met je grootste voertuig of neem een aanhanger mee, vooral als je hoopt om meubels te vinden.

6. Wees niet bang om te onderhandelen als je een lagere prijs wilt. Als de verkoper niet toegeeft, kom dan later in de middag terug – wanneer de verkoop bijna ten einde komt is de verkoper vaak moe.

7. Knap niet af op items die alleen maar een beetje opknapwerk nodig hebben, maar pas op voor dure reparaties die de waarde van het product overschrijden.

8. Bedenk alternatieven waarvoor je artikelen zou kunnen gebruiken in plaats van ze alleen voor hun oorspronkelijk doel te gebruiken. Denk ‘outside the box’. U kunt bijvoorbeeld een stoel opnieuw bekleden met de goede delen van een beschadigd tapijt, of een oude chenille bedsprei als een tafelkleed.

Share.

Laat een reactie achter