Start uw eigen wederverkoop bedrijf in uw eigen huis

0

Hoewel veel van de professionals die u ziet op veilingen hun eigen tweedehands winkels of andere grote bedrijven bezitten hoeft u geen pand te hebben om een full-time inkomen te creëren van wederverkoop. In feite is een thuis-gebaseerd wederverkoop bedrijf gemakkelijker om te onderhouden met meer winst omdat er geen extra kosten bij komen kijken.

Het kost wat logistieke planning om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, maar als je eenmaal van start bent gegaan is het runnen van een bedrijf vanuit uw huis een geweldige manier geld te verdienen van opslag veilingen.

Het eerste wat je moet beslissen is wie uw koopwaar gaat kopen en hoe u deze aan hen gaat verkopen. eBay is een grote plaats om te beginnen met de verkoop van uw tweedehands producten. U kunt ook uitbreiden naar lokale vlooienmarkten en rommelmarkten, of zoeken naar verzamelaars en niche-kopers om bepaalde soorten objecten te verkopen. De sleutel is om te netwerken met geïnteresseerde kopers en te proberen om genoeg merchandise bij de hand te houden zodat je altijd iets te bieden hebt.

Een andere belangrijke beslissing is hoe en waar je je goederen kan opslaan die u hebt gekocht bij opslag veilingen. Je moet genoeg ruimte hebben om alles te verwerken en op te slaan totdat je in staat bent om het te verkopen. Dit is het gemakkelijkst als je een schuur, loods, garage of andere grote ruimte hebt die heel veel items kan herbergen. Zo niet, dan moet je creatief zijn. Sommige mensen bewaren de spullen die ze op de kop tikken in hun eigen kasten, maar dit kan een heel gedoe zijn.

Als u een ruimte huurt moet u ten eerste een maandelijkse opslag betalen. Ten tweede, moet je telkens naar de unit rijden om een foto van een bepaald item te nemen of als u iets moet opalen voor de verkoop. Indien mogelijk, is het veel slimmer om items op te slaan op uw eigen terrein, zelfs als dat betekent dat u kleinere hoeveelheden goederen op hetzelfde moment beheert.

Je moet ook je beroepskosten bijhouden. Als je slechts een paar dingen per jaar verkoopt hoeft u zich niet al te veel zorgen te maken over belastingen, maar als je veel merchandise verkoopt zal je je bedrijf goed moeten behandelen. Dit betekent het onderhoud van een zakelijke vergunning, omzetbelasting, vergunningen en eventuele andere belastingen en kosten die nodig zijn voor uw bedrijf. Mogelijk moet u ook een verzekering polis kopen om uw koopwaar te beschermen.

Het beste van een thuis-gebaseerd wederverkoop bedrijf is dat je gemakkelijk kunt stoppen wanneer nodig. Aangezien de startkosten zo laag zijn zult u zich geen zorgen hoeven te maken over schulden die bij het huren van een pand komen kijken of werknemers te betalen. Als u echt geniet van uw bedrijfje kunt u altijd later uitbreiden. Een langzame start zal voorkomen dat u er te diep in komt te zitten en geeft je genoeg kansen om te oefenen met de aankoop en verkoop van gebruikte artikelen.

Share.

Laat een reactie achter