Bespaar op uw Auto Kosten

0

Door het vinden van manieren om uw dagelijkse kosten te verlagen bouw je gewoonten op die de manier zullen veranderen waarop je kijkt naar je leven, je gezin en de toekomst. Een zeer efficiënte manier om dit te doen is door het verlagen van uw auto kosten.

Nieuwe auto’s hebben de neiging om met 25 tot 40 procent in waarde te verlagen in de eerste twee jaar. Als u een auto koopt die een jaar of twee oud is betekend het dat iemand anders die 40 procent heeft betaald wanneer de auto ingeleverd werd, of verkocht aan u, zonder een aanzienlijke daling van de kwaliteit. Die verandering in prijs zal ook tot uiting komen in uw garantie en verzekeringenprijzen – een ander ding dat de vorige eigenaar voor u heeft betaald.

Zoals we allemaal weten is de beste manier om geld te besparen op uw maand-tot-maand autokosten door te kijken naar de kilometerstand. Maar het hoeft geen statistische nachtmerrie te worden. Denk maar aan de basis: Als je 129.000 kilometer rijdt over een periode van vijf jaar kun je 7.600 liter minder benzine kopen simpelweg door te kiezen voor een 11 km / L auto in plaats van een 6 km / L model. Dat is veel gas bespaard!

Wist u dat alleen al door het veranderen van uw luchtfilter je je aflegbare afstand in kilometers kunt verhogen met maar liefst 7 procent? Of dat voor elke 14 kilopascals dat uw banden bijna leeg zijn, je aflegbare afstand in kilometers daalt met 1 procent? De meeste auto’s zijn 35 tot 70 kilopascal onder voorwaarde van hun fabrikant, voeg wat lucht toe tegen geringe kosten en geniet van een verbetering van ongeveer 5 procent.

Al deze kleine dingen kunnen u veel geld besparen – daarbij houdt u uw auto vele jaren langer in topconditie voordat u een nieuwe auto wilt kopen!

Share.

Laat een reactie achter