Korting verzamelen met voordeelpassen

0

Bij vrijwel elke winkel kun je tegenwoordig korting sparen door middel van stempelkaarten of voordeelpassen. Welke de moeite waard zijn? Je leest het hier!

De moeite waard
Van korting is vrijwel niemand vies. Wie vindt het immers niet fijn om geld te besparen op boodschappen, koffie, make-up, klusbenodigdheden, meubels, theatertickets, stedentrips en nog tientallen andere dingen? Er zijn tegenwoordig echter zoveel pasjes, kaarten, bonnen en boekjes om korting te sparen, dat je portemonnee ervan uitpuilt. Maak dan ook een goede selectie en gebruik alleen de pasjes waar je daadwerkelijk iets aan hebt. De anderen kun je thuis in een rommella bewaren of natuurlijk weggooien.

IKEA family card
Woon je in de buurt van een IKEA en ga je er regelmatig heen? Dan is de IKEA family card een leuke aanwinst. Hiermee krijg je namelijk standaard gratis koffie, krijg je korting op wekelijks geselecteerde producten en kun je sommige producten tegen een speciale prijs aanschaffen. De IKEA family card zelf is bovendien helemaal gratis.

CJP-pas
Ben je jonger dan 30 en ga je graag naar theatervoorstellingen, concerten en andere culturele evenementen? Dan is een CJP-pas een aanrader! Hiermee krijg je vaak hoge kortingen op bijvoorbeeld musicals en filmfestivals, maar ook bij een aantal winkels zoals AKO en America Today. De pas kost 15 euro per jaar, maar dit heb je er met één theaterbezoek al uit!

NS voordeelabbonnementen
Reis je regelmatig met de trein, maar schrik je keer op keer van de prijs van je retourtje? Bekijk dan eens of een NS kortingsregeling is die bij jouw reisgedrag aansluit. Vanaf 20 euro per maand kun je bijvoorbeeld zorgen dat elke reis voortaan goedkoper is en voor 50 euro per jaar reis je tijdens de daluren met 40 procent korting. Benieuwd wat er zoal mogelijk is? Klik hier voor een overzicht van alle voordeelopties. http://www.ns.nl/reizigers/winkel/abonnementen/

Kortingsapps
Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en daarmee kun je leuke kortingen scoren! Met apps als Scoupy, Foursquare en Pocketdeals kun je precies in de gaten houden waar je leuke aanbiedingen in de buurt kunt vinden. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op flessen wijn, op drankjes in een gezellig café of bij brillenboer Specsavers.

Ouders van nu voordeelpas
Ben je pas vader of moeder geworden en kom je om in de babykosten? Bespaar dan met de Ouders van nu voordeelpas. Hiermee krijg je korting op zwangerschapskleding, fietsstoeltjes en vakanties, maar bijvoorbeeld ook pretparktickets of kinderschoenen. Per jaar kost de pas je €12,95, maar zoals ook bij de CJP-pas geldt: dat bedrag heb je ook in een mum van tijd bespaard!

Share.

Laat een reactie achter