Gratis sporten in je eigen huis

0

Veel mensen maken maandelijks een bedrag over aan de sportschool, maar sporten eigenlijk nooit. En dat terwijl je thuis gratis een prima sportroutine op kunt bouwen!

Een betere conditie
Sport is iets dat veel mensen als een last zien. Je moet ervoor betalen, je moet elke week ergens naartoe, je moet je ook nog eens in het zweet werken… en voor je het weet heb je de sportschool al een halfjaar niet van binnen gezien en ben je vijf kilo aangekomen. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om hier verbetering in te brengen. Koop een yogamat, een paar beginnersgewichtjes en fitnessschoenen en je kunt meteen aan de slag!

Sporten met YouTube-video’s
De laatste jaren wordt YouTube steeds populairder en worden er ook steeds meer fitnesskanalen gestart. Van yoga tot pilates, van gewichtheffen tot spinningsessies, voor allerlei soorten training vind je hier instructies en video’s die je kunnen helpen zelf weer in vorm te raken. Wil je wel trainen, maar ben je niet zo bekend met YouTube of weet je simpelweg niet waar je moet beginnen? Bekijk dan onderstaande voorbeelden van drie populaire trainingsprogramma’s.

The Thirty Day Shred

My Yoga Works

Blogilates

Share.

Laat een reactie achter