9 Boodschappen Tips

0

Of u nu een groot gezin heeft of niet, iedereen moet boodschappen doen. Hier onder staan 9 tips die u kunnen helpen bij het boodschappen doen.

1) Vertrek nooit zonder een boodschappenlijst. Maak een lijst van alles wat je nodig hebt, aan de hand van je weekmenu (volgende tip) en zorg voordat je een product op de lijst zet dat u het niet in de voorraadkast, koelkast of vriezer hebt liggen.

2) Plan een weekmenu. Dit is de beste manier om ervoor te zorgen dat uw lijst compleet is, en dat je genoeg eten hebt voor de hele week. U kunt bijvoorbeeld ook een weekmenu voor 2 weken opstellen zodat u in een keer voor 2 weken kan inkopen.

3) Ga niet als je honger hebt. Dit is een veel voorkomende tip, maar het is waar: als je honger hebt, wil je allerlei troep kopen. Je zult uiteindelijk veel meer uitgeven aan dingen die je niet eens nodig hebt.

4) Maak een budget. Wanneer u gaat winkelen is het handig als u precies weet hoeveel uitgegeven mag worden. Als je niet weet hoeveel je mag besteden is de kans groot dat je teveel uitgeeft.

5) Plak een lijst op de koelkast, en als u zonder een product komt te zitten noteer het dan onmiddellijk. Door het gelijk te noteren zul je nooit meer terug naar de winkel hoeven gaan om last minute nog een vergeten product te halen.

6) Maak een voorraadkast checklist. Maak een checklist van alles wat je normaal gesproken aan voorraad in uw kast hebt liggen. Zet een streep naast elk item voor het aantal items die je hebt (als je twee blikjes gestoofde tomaten hebt, zet twee schuine strepen). Als je dan een blikje nodig hebt maakt u van een streepje een x. Dit maakt het veel gemakkelijker wanneer het tijd is om uw lijst te maken.

7) Koop in bulk als het zinvol is. Soms kunt u geld besparen door in bulk te kopen . Maar zorg dat je er zeker van bent dat je alles gaat gebruiken voordat het weggegooid kan worden – het is niet goedkoper om in bulk te kopen als je het niet gebruikt.

8) Zorg dat u altijd voldoende batterijen, toiletpapier, gloeilampen en andere producten die je het vaakst nodig hebt. Koop dit soort producten in bulk.

9) Probeer de winkelmerken. Merknamen zijn vaak niet beter dan generieke producten, je betaalt meestal gewoon voor alle reclame die zij doen om een merknaam te hebben. Geef de winkelmerken een kans, en vaak zul je geen verschil merken.

Share.

Laat een reactie achter