Betaalbare wijn

0

Alcoholische dranken kunnen aardig wat geld kosten. Dit geldt ook voor kwaliteitswijnen. Voor wat minder euro’s kunt u echter ook prima wijn krijgen, vaak zelfs gewoon uit de supermarkt!

De juiste prijs betalen
Wijn is er in talloze soorten en maten en de prijs per fles kan behoorlijk oplopen. Zoals bij vele producten het geval is, garandeert een hoge prijs u echter geen kwaliteit. Het kan zomaar voorkomen dat peperdure wijnen minder goed zijn dan een fles supermarktwijn en dat u dus onnodig teveel betaalt. Dit is echter makkelijk te voorkomen door wat vooronderzoek te doen.

Onderzoek
Zoekt u een lekkere wijn bij een specifiek gerecht, maar wilt u niet al te veel geld uitgeven? Lees dan op bijvoorbeeld Bythegrape.nl wat er zoal te koop is. Jaarlijks wordt door deze site onderzocht wat de beste huiswijnen zijn die u gewoon in de supermarkt kunt kopen. De drie winnaars van dit jaar? Plus huiswijn biologisch rood soepel uit Spanje, AH rosé droog uit Frankrijk en Deka huiswijn droog uit Frankrijk. Alledrie verkrijgbaar voor minder dan vier euro!

Goede deals
Ben je op zoek naar een specifieke wijn en wil je die zo goedkoop mogelijk in huis halen? Dan kun je een kijkje nemen op Wijnoutlet.nl, waar wekelijks nieuwe aanbiedingen te vinden zijn. Deze site koopt de restvoorraden van gerenommeerde wijnhuizen op en biedt de flessen vervolgens los aan. Zo betaalt u dus nooit teveel!

Share.

Laat een reactie achter