Bordspelletjes voor in de slaapkamer

1

Bij bordspelletjes denken veel mensen aan gezellige avonden aan de keukentafel. Je kunt het echter ook iets spannender maken en deze spellen in de slaapkamer spelen!

Stoffig
Monopoly, Stratego, Mens erger je niet… spelletjes hebben een wat stoffig imago. Tegenwoordig zijn er echter tientallen, zo niet honderden verschillende bordspellen op de markt. Een aantal van hen zijn een stuk spannender dan gewoonlijk en zijn zelfs sexy te noemen!

Heilig of Geilig
In dit spel staat erotisch getinte humor centraal. Op basis van drie aanwijzingen wordt een voorwerp omschreven, waarvan jij moet raden wat het is. Met veel aanwijzingen kun je echter meerdere kanten op! Denk jij dat het om een onschuldig voorwerp gaat of toch iets erotischers?

Love Hotel
Net als Heilig of Geilig is Love Hotel een vrij onschuldig spel wat je makkelijk met vrienden aan de keukentafel kunt spelen. Voor de slaapkamer is het echter ook geschikt, want je zou tijdens het spelen maar zo inspiratie kunnen opdoen… In dit bordspel is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk met een leuke flirt op een hotelkamer belandt. Grappig, maar met een sexy randje.

Truth or Dare – Erotic party edition
Ben je echt toe aan wat meer spanning in de slaapkamer? Dan is Truth or Dare – Erotic party edition iets voor jou en je partner. Dit spel werkt zoals het klassieke Amerikaanse Doen, Durven of de Waarheid vraagspel. De vragen die hier op de kaartjes staan zijn echter een stuk minder onschuldig! Volgens de regels is het spel geschikt voor drie spelers of meer, maar je kunt het ook makkelijk privé houden!

Share.

1 reactie

Laat een reactie achter