Extra goedkoop eten in fastfood-restaurants

0

Vrijwel iedereen vindt het af en toe heerlijk om eens een vette hap te verorberen. Een menu met een toetje kost al gauw een tientje, maar dat kan goedkoper!

Een speciaal kortingsadres
Een van de beste manieren om aan korting van restaurants en webshops te komen, is door je in te schrijven voor nieuwsbrieven. Doe dit echter niet met je echte e-mailadres, want anders zit je mailbox binnen de kortste keren vol spam. Maak liever een apart e-mailadres aan voor al je onzin-mail. Zo wordt je tijdens je werkdag niet geteisterd door voorbijkomende hamburgers en pizza’s, maar kun je de mails bewaren tot een moment waarop je ze nodig hebt.

McDonalds
Bij burgergigant McDonalds lopen standaard tientallen aanbiedingen tegelijkertijd. Een deel van deze aanbiedingen vind je in je brievenbus in de speciale coupons die om de paar weken door het land verspreid worden. Deze kun je echter ook online downloaden op McDonalds.nl. Ben je benieuwd welke aanbiedingen er nog meer beschikbaar zijn? Probeer dan vriendschap te sluiten met de medewerkers van je plaatselijke filiaal. Zij krijgen namelijk extra kortingscodes die je bij de bestelpalen kunt invoeren.

Burger King
De concurrent van ‘De Gouden M’ heeft in feite hetzelfde systeem als McDonalds en heeft altijd aanbiedingen lopen die door middel van coupons worden verspreid. Een verschil met McDonalds is echter dat Burger King via sociale media-kanalen extra aanbiedingen verspreidt. Kijk onderweg naar het restaurant dus eens op de Facebook-pagina van Burger King om te zien of je Big King toevallig de burger van de maand is en dus maar twee euro kost.

New York Pizza
Deze populaire pizzatent heeft regelmatig aanbiedingen voor pizza-combinaties of studenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan twee grote pizza’s voor 25 euro of twee kleintjes voor 18 euro. Op vertoon van een scholieren- of studentenkaart kun je als je een pizza afhaalt vaak fikse korting verdienen. Jongeren betalen zo maar vijf euro voor een kleine pizza. Alle aanbiedingen zijn te vinden op Newyorkpizza.nl.

Verse V&D producten
Hou je van een vette hap, maar vind je die vers toch net iets lekkerder? Ga dan voor de heerlijke burgers en pizza’s van V&D. Deze worden voor je neus bereid en smaken daardoor des te beter. Net als Burger King en McDonalds verspreidt ook V&D coupons, die via VD.nl te downloaden zijn. De burgers en pizza’s zijn niet altijd in de aanbieding, maar wel met enige regelmaat. Hou de aanbiedingen simpelweg goed in de gaten en dan heb je binnen een paar weken ongetwijfeld geluk!

Share.

Laat een reactie achter