Goedkope zomeruitjes voor het gezin

0

Is het mooi weer en is je hele gezin vrij? Dan is het de ideale dag voor een leuk uitje. En dat hoeft helemaal niet zoveel geld te kosten!

Kennis en creativiteit
Veel mensen doen weinig leuke dingen omdat ze denken dat alles veel geld kost. Nu kost alles natuurlijk wel iéts, maar zomeruitjes hoeven absoluut geen tientallen tot honderden euro’s te kosten. Met een beetje creativiteit en natuurlijk de nodige kennis van wat er zoal te doen valt, kun je het ook met een (zo goed als) lege portemonnee hartstikke leuk hebben. Weten hoe? Lees dan snel verder.

Bossen en meren
Nederland heeft talloze bossen en meren waar vaak de leukste dingen georganiseerd worden. Je kunt er bijvoorbeeld leren kanoën of surfen, maar ook gewoon aan het strand liggen en een ijsje halen. Vooral het oosten van het land is flink van groen voorzien, maar meren en prachtige landschappen vind je ook in Midden-Nederland, bijvoorbeeld rondom Amersfoort.

Markten en kermissen
De zomer is natuurlijk het ideale seizoen voor buitenevenementen en er vinden dan ook allerlei markten en kermissen plaats. Ook rommelmarkten worden veel georganiseerd en zijn een ideaal dagje uit voor jou en je gezin. Ook boekenmarkten of voedselmarkten zijn natuurlijk een bezoekje waard. Precies op de hoogte zijn van welke markt wanneer en waar plaatsvindt? Op Hollandsemarkten.nl vind je een handig overzicht.

Speeltuinen
Zijn je kinderen nog iets kleiner, dan zullen ze dolgraag spelen. Wat kun je dan beter doen dan een dagje of een middagje naar de speeltuin? De plaatselijke speeltuinen zal je zoon of dochter waarschijnlijk al op zijn duimpje kennen en dus is het het leukst om een nieuwe uit te zoeken om zo nieuwe schommels en klimrekken uit te kunnen proberen. Op Uitmetkinderen.nl vind je een overzicht van Nederlandse speeltuinen, waarbij zelfs vermeld staat of er Wifi aanwezig is. Zo kunnen ook ouders zich makkelijk vermaken.

Share.

Laat een reactie achter