Offline tweedehands winkelen

0

Hou je van tweedehands winkelen, maar niet alleen online? Bezoek dan eens een rommelmarkt of kringloopwinkel! Deze worden in Nederland steeds populairder en zijn in vrijwel elke stad te vinden.

Koopjes jagen
Tweedehands winkelen is voor veel mensen een hobby. Tegenwoordig kun je deze hobby prima online uitoefenen, bijvoorbeeld op Cheepa, maar ook op Marktplaats en zelfs Bol.com. Ook offline zijn echter talloze mogelijkheden om leuke koopjes te vinden, zoals bijvoorbeeld op vrijmarkten, rommelmarkten en in tweedehands- en kringloopwinkels. Lijkt je dit leuk, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Lees dan de onderstaande tips!

Het Goed
Wil je graag tweedehands kopen, maar dan wel binnen een betrouwbare organisatie? Dan ben je bij Het Goed op het juiste adres. Dit is een keten van grote kringloopwinkels die in heel Nederland te vinden zijn. Je kunt hier winkelen, maar ook je oude spullen wegbrengen, mits deze niet te zeer beschadigd en dus verkoopbaar zijn. Het Goed biedt talloze producten zoals kleding en boeken, maar ook meubels, elektronische apparaten, servies en meer spullen voor lage prijzen.

Rommelmarkten
Jaarlijks worden er in verschillende hallen rommelmarkten georganiseerd. Hier kun je gezellig een dagje naartoe om koopjes te jagen, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf een stand te huren en spullen aan te bieden. Op meukisleuk.nl kun je een overzicht vinden van de rommelmarkten die in Nederland plaatsvinden. Je kunt zoeken op datum en zo zie je precies waar een markt plaatsvindt wanneer jij tijd hebt!

Used Products
Net als Het Goed is Used Products een keten van kringloopwinkels verspreid door Nederland. Een verschil met Het Goed is dat hier een beperkter assortiment wordt aangeboden, maar tevens dat je bij aankoop van duurdere producten een garantiebewijs krijgt.  Used Products verkoopt onder meer dvd’s, sierraden en instrumenten, maar ook verschillende elektronische producten zoals telefoons en computers. Heb je een product liggen dat nog goed werkt, maar wil je het niet zomaar weggeven? Dan kun je het aan Used Products voor een redelijke prijs verkopen.

Share.

Laat een reactie achter