Opa ’n oma: goedkope uitjes met kleinkinderen en meer

0

De enige opa en oma Facebook groep in Nederland groeit als kool. In 3 jaar hebben 37.000 opa’s en oma’s zich aangesloten. De leden zijn betrokken. Ze delen met elkaar dat ze genieten van het opgroeien van de kleinkinderen. Nu is er ook een heus online magazine:Opa ’n oma.

Groei van de Facebook groep
In 2013 is de Facebook groep Opa en oma opgericht. Direct vanaf het begin groeit de groep snel. Het gevoel dat de grootouders voor hun kleinkinderen hebben, willen ze graag met anderen delen. Dit gebeurt dan ook heel veel in deze groep. De leden reageren heel actief op plaatsingen en op reacties van elkaar.

Nu ook een online magazine
Door alle enthousiaste reacties in de groep is een website voor opa’s en oma’s een logisch vervolg. Oprichter Nick Wevers vertelt: ‘Voor ouders en met name moeders zijn tientallen websites te vinden, maar voor grootouders is er helemaal niets. Terwijl ook zij (online) graag meer lezen over het hebben van kleinkinderen en alles wat daar mee te maken heeft.’

Diverse thema’s
Op Opa ’n oma lees je over alles wat met kleinkinderen te maken heeft. De reactie en gastbloggers schrijven over leuke en voordelige uitjes en activiteiten binnenshuis. Maar ook over de relatie tussen grootouders en kleinkinderen én de rol van opa en oma bij het opvoeden. Ook lees je over bijzondere opa’s en oma’s en natuurlijk over hoe de kleinkinderen het contact ervaren.

Meer informatie
Opa en Oma online (website)
Facebook community Opa en Oma (Facebookpagina)

Share.

Laat een reactie achter