Tips Tweedehands, Vintage en Gereviseerd

0

Wees praktisch met items die reparatie nodig hebben. Het heeft geen zin dat jasje met een gescheurde mouw of die lamp die nieuwe bedrading nodig heeft te kopen als je nooit de tijd zal hebben om de reparatie uit te voeren. Informeer ook over de reparatiekosten van beschadigde meubels of vintage items die u op het oog heeft zodat je uiteindelijk niet duurder uit bent dan je had verwacht.

Veel apparaten kunnen worden gereviseerd voor langlevend hergebruik, in het bijzonder koelkasten, wasmachines, fornuizen, tv’s en computers. Gereviseerde goederen zijn vaak goedkoper en werken heel efficiënt, ze zijn een bijzonder goede manier voor mensen op een klein budget om efficiënte, betrouwbare en langlevende apparaten te kopen.

Ga voor efficiëntie. Bij het kopen van gereviseerde of tweedehands apparaten, verlichting, verwarming / koeling en sanitaire producten, ga dan voor het item dat de hoogste energie-en water-efficiëntie biedt tijdens het gebruik. Kijk voor laag wattage lampen, verlichting en apparatuur. Kijk voor energie en water ratings of stel vragen en vergelijk de snelheid van de waterstroom.

Maak een boodschappenlijstje.
Vermijd het kopen van hoeden als je gaat winkelen voor schoenen! Blijf bij de lijst.

Meet!
Als u gaat winkelen voor meubels, kleding, decoratie items of bouwmaterialen zorg er dan voor dat u de afmetingen kent voordat u iets koopt, neem dus een meetlint mee.

Laat uw vingers de boodschappen doen.
Maak gebruik van online veilingen en websites die tweedehands en gereviseerde onderdelen verkopen, of om een idee te krijgen van de marktwaarde en de beschikbaarheid van de items die u zoekt. Als je een aankoop online doet ben er dan van bewust dat het moeilijk is om grootte, conditie en kwaliteit te beoordelen door middel van foto’s, verzamel dus zoveel details als je kunt afmetingen of kleur te bevestigen.

Kijk voor kwaliteit.
Besteed aandacht aan de conditie, kwaliteit en duurzaamheid van items die u overweegt te kopen. Zal het product zijn doel dienen, zonder problemen envoor een lange periode? Kan het worden gerepareerd?

Share.

Laat een reactie achter