Vier sites vol goedkope vakanties

0

De Hollandse regen ontvluchten en nog even nazomeren in een warmer oord? Op deze sites vind je de beste aanbiedingen!

Vakantiediscounter
Vlieg voor 550 euro naar de Dominicaanse Republiek, voor nog geen honderd euro meer naar Bali of voor nog geen zevenhonderd euro naar Jamaica. Op Vakantiediscounter vind je talloze aanbiedingen in zowel Europa als verder weg. Absoluut de moeite waard om eens rond te kijken! Klik hier om dat meteen even te doen.

Kras last minute
Op de last minute-pagina van de populaire reisaanbieder Kras vind je erg fijne aanbiedingen voor volledig verzorgde vakanties. Griekenland voor 500 euro, de Canarische eilanden voor 400, Curaçao voor 900 euro… je kunt het zo gek niet verzinnen of je vindt het hier. Klik hier om even op de site rond te kijken.

Vakantiepiraten
Ben je bereid tot een week voor vertrek te wachten met het boeken van je vakantie, dan is Vakantiepiraten dé site om regelmatig te refreshen. Hier vind je namelijk alle topaanbiedingen van allerlei verschillende reisaanbieders verzameld op één site. Tien dagen in een vijfsterrenresort op Bali voor 1000 euro, 8 dagen Spanje voor 200 euro, twee weken Maleisië voor 450 euro; hier komen de bizarste dingen voorbij! Klik hier om meteen te zien wat ik bedoel.

Prijsvrij
Heb je geen specifieke vertrekdatum in je hoofd, maar wil je ergens in de komende zes weken op vakantie? Kijk dan eens rond op deze site, waarop je vakanties tussen de 200 en 500 euro naar onder meer Malta, Marokko, Cyprus, Turkije en Portugal vindt. Je kunt zowel op datum als op bestemming zoeken en binnen de kortste keren bevind je je voor een spotprijs op de plek van bestemming! Klik hier om eens op Prijsvrij rond te kijken.

Share.

Laat een reactie achter