Vijf manieren om goedkoop een avondje uit te gaan

0

Heb je weinig geld, maar wil je toch iets leuks doen? Dat kan! Wees simpelweg creatief of gebruik enkele handige hulpmiddelen.

Thuis uit
Een leuke avond kun je ook thuis hebben. En dan bedoelen we geen cliché avond voor de televisie, maar een avond waarop je jezelf (en eventueel je vriend, vriendin, man of vrouw) nét iets extra verwent. Ga uitgebreid in bad met een nieuwe badolie, maak de heerlijkste tapas en mocht je een film of serie op willen zetten, zorg dan voor verse popcorn. Door net iets meer moeite te doen, is je avond des te bijzonderder en dat hoeft niet meer dan een tientje of twee te kosten.

Avondje strand
Ben je toe aan wat romantiek, ga dan een avondje het strand op! Woon je niet dichtbij zee, probeer dan uit te zoeken of er wel een meer in je buurt is. Neem eventueel een paar blikjes bier mee, zoek een bankje uit en ga gewoon eens gezellig zitten kletsen. Wil je geen enkele afleiding? Zet dan zowel het geluid als de vibratie van jullie telefoons uit.

Korting op de bios
Bel de bioscopen in je buurt op en vraag of er toevallig binnenkort aanbiedingen zijn. Sommige filmhuizen verkopen hun kaartjes op dinsdag of woensdag bijvoorbeeld voor vijf euro of bieden tienrittenkaarten aan waardoor je per film maar zes euro betaalt. Vaak scheelt het ook om op een gek tijdstip naar de film te gaan. ’s Ochtends betaal je bij sommige bioscopen bijvoorbeeld een stuk minder.

De goedkoopste drankjes
Geen zin of geld om vier euro per biertje te betalen? Download dan de app BarDoggy. Als je in Utrecht, Amsterdam, Groningen of Rotterdam woont, kun je in deze app precies zien waar de drankjes en de bittergarnituur in de aanbiedingen zijn. Ook de goedkoopste cocktails en andere hapjes worden in de app vermeld.

Tickets en bonnen
Wil je graag uit eten of naar een theatervoorstelling (of allebei!), dan kun je aardig wat geld besparen door eens op Ticketveiling of Vakantieveilingen rond te kijken. Daar vind je bijvoorbeeld aanbiedingen voor restaurantbonnen en musicalkaartjes waarmee je tot wel vijftig procent kunt besparen.

Share.

Laat een reactie achter